Huset är så tomt…

men inte särskilt tyst. Trots att bara jag är hemma (morsan är på möte) så är det en himal massa ljud. De vanliga knakanden i golven följ av timerar som slår på lampor. Ena lampan gick förresten sönder vilket skapade ytterligare ett konstigt ljud. Nä för någon som är så lättskrämd som mig så är det verkligen inte en bra idé att läsa Lovecraft noveller ensam på kvällen.

Jag vet att det jag känner nu får jag inte känna sen när jag flyttat. Nu vet jag att jag bara behöver vara ensam i några timmar men då kommer det vara flera dagar, förutom när jag är på jobbet förstås. Jag får se till att hitta ett nyare hus som det inte knakar så i, det här med dess golvsymfonier är riktigt irriterande varma sommardagar när golvet tänjs ut eller vad det nu gör. Resultatet är iaf en massa ljud som stör. Nu ks jag sätta mig och se en film så jag mår bättre. Det är lite väl tyst även här nere.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.