Gott nytt år

Om jag ville följa traditionen så hade det här inlägget hetat ”Aspiebloggen 5 år”, men det vill jag inte. Att kalla ett inlägg det skulle betyda att det saker skett med bloggen men det har det inte. Inget tidigare år har så få inlägg skrivits så bloggen har verkligen inte upplevt någon högtid. Ändå är det svårt att tro att det var så länge sen som jag började blogga. Förhoppningsvis ska jag orka blogga mer nästa år, men jag lovar inget.

Så till nyårslöften. Ärligt talat vet jag inte vad jag ska skriva. Nåväl jag har skaffat en kettlebell så mitt löfte får väl bli att se till så att den inte är bortkastade pengar. I övrigt vet jag inte vad jag inte vad jag ska lova. Förhoppningsvis ska nästa år bli ett bättre år där jag äntligen hittar något att göra som jag verkligen kan engagera mig i.

2 Comments

  1. Thina

    hej. jag har oxå en aspie-blogg. dock helt nystartad då jag inte haft min diagnos mer än ett halvår. du får gärna titta in om du vill. länka till varandra kanske?

    Reply
  2. Tommy Eriksson

    Hej. Jag tar en titt när jag får tid. du får länka om du vill även om jag inte skriver så mycket om asperger nu för tiden.

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.