Fy fan för alla hjärtans dag

Så lider då ytterligare en ”alla hjärtans dag” mot sitt slut. Hur kan en dag påstås handla om alla hjärtan när den knappast gör det. Mitt hjärta verkar inte ha ingått då det här kändes väldigt mycket som en vanlig onsdag för mig. Visst jag satt och spelade in min röst när jag härmade Michael B Tretows låtar annars så var det inget konstigt.

Det största skälet till varför jag hatar den här dagen är för att den inte alls har med sjukvård att göra som man kan tro av namnet utan att man ska fira den man älskar. Hur kul är det när man inte har någon att älska. Den har dagen diskriminerar mot singlar. Jag trodde det här skulle bli ett långt inlägg men jag kommer inte på mer.

Andra bloggar om:

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.