Fredag den 13 betydde otur

Jag vet att man inte ska vara vidskeplig men idag har jag haft otur. Det började i morse när jag laddade hem uppdateringar till ubuntu. Som andra märkt så var det något fel på kärnan som skickades ut vilket ledde till att ubuntu vägrade starta. Lyckligtvis är det lätt att fixa och tråden jag länkar till förklarar hur.

Värre är att jag inte fått det fjäderben som jag beställde. Vilket betyder att jag troligen inte får ordning på bilen tills på måndag och därför tvingas ta bussen. Hur kul är det att behöva ge sig iväg mer än en timme innan man börjar för att åka buss och sedan gå en bra bit. Fy fan vad jag hatar de där tröga idioterna i kumla. Skulle inte förvåna mig om de inte ens skickat det än trots att de sa att det skulle skickas igår. Och varför kunde de inte ha skickat det tidigare istället för att krångla så.

Förutom det så har väl inget gått helt på tok men det är tillräcklig för att förstöra den här helgen och en stor del av nästa vecka.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.