Första jobbdagen efter semestern

Mycket lite blev gjort på jobbet idag då jag ännu en gång blev påmind om vad jag saknar. Jag måste komma över det om jag ska kunna vara där. Som det är nu så ligger motivationen skitlågt vilket knappast är bra. Men det är så när man är ensam. Jag begär inte dyra bilar, enorma hus eller resor till exotiska länder, utan bara en flickvän. Tyvärr så är jag neurologisk skapad så att det ligger utanför min förmåga att våga ta de nödvändiga stegen för att det ska bli så och det är skitjobbigt. Kanske borde jag sätta igång med artikeln jag har pratat om så jag får det ut mig. Det är försent för något annat idag och imorrn så vill jag nog göra något annat.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.