5 comments on “Flytten dröjer

 1. Roligare att glutta i din blogg än att fixa kmfk.org

  Inget att hänga läpp för! Jag har bott i 12 lägenheter så jag vet precis hur det är. Hyresvärdar brukar sortera enligt följande om det är tex 2 spekulanter. dom är tyvärr rätt enögda!

  1. Inga betalningsanmärkningar!
  2. Den med bäst inkomst. Fast arbete och fast lön ska det vara!
  3. Om man har misskött sig i ett tidigare boende!

  Nu låter det där rätt så kärvt. Men vänta lite nu!
  Jag vet inte men jag gissar att du inte har några betalningsanmärkningar, så det blir nog inga problem!

  Nästa år kommer du antagligen att taxera högre lön än vad du gjorde i år för 2006. där trillade du genast förbi kön med arbetslösa ungdomar och ensamstående 2-barnsmammor som får sitt från soc!

  Du har aldrig hyrt förr och därför kan du omöjligt att misskött ett tidigare kontrakt. Du utstrålar dessutom ordningssinne (ta inte illa upp men du gör faktiskt det) vilket är bra!

  Sen vet du ju inte om dom som fick kontraktet kände hyresvärden och det var nåt skumt inblandat! Det viktiga i det här ar att du är medveten om att det inte var dig som person som gjorde att du inte fick lägenheten utan säkert en kombination av en massa faktorer som du ändå inte kan styra!

  Du kommer att hitta en lägenhet. Men det kan ta tid! Kolla med alla du känner, kollegor, släkt osv om du inte redan har gjort det!

  Lycka till!

 2. Jaså så det är därför sidan ligger nere. Nej iväg med dig till rätt domän. Visste inte att det jag skrev var underhållande.

  Det är mycket möjligt så att de gjorde en koll på vad jag tjänar och såg att det inte stämde med vad jag fyllde i på hemsidan. Har ju fyllt i vad jag tjänar nu, inte vad jag tjänade då. Men det vore kul att kunna berätta det för dem annars lär jag inte få någon lägenhet förrän deklarationen är klar.

  Gällande dina punkter så:
  1. Stämmer
  2. Har det, fast de andra var 2 och dessutom bodde de redan där
  3. Det beror helt på vem av mig och morsan du frågar.

  Varför skulle jag ta illa upp för att du tycker jag är ordningsam?

  Jag vill ha en lägenhet i just det området så att fråga runt lär inte hjälpa. Om det har med min lön att göra så skulle jag vilja visa dem att jag har en bättre lön än vad som visas annars så kanske de bara kollar så och då kanske jag aldrig får något.

  Det kom förresten in en lägenhet idag, men på fel område. Det blir till att vänta.

  Förresten gällande KMFK så borde du kanske prova att köra WordPress eller liknande för nu verkar du göra något riktigt avancerat. Så länge som det är något färdigt. Får känslan av att du utvecklar något eget, men har inte tagit någon större koll.
  Tack det samma.

 3. Japp! funderar i wordpress banor då jag riktigt tog mig vatten över huvudet!

  Eller så blir det nåt helt vanlitg html baserat som funkar!

 4. Jo jag tycker din blogg är mycket bra! Jag gillar att läsa vardagliga saker från vanligt folks liv! Jag tycker det är betydligt intressantare att läsa om sven svenssons försök att laga kaffebryggaren än om nån artist som skriver om sina erövringar på krogen! Handlar nog om vad man har lättast att relatera till själv.

  Dessutom så har du lite andra intressen, värderingar, erfarenheter än mig så det blir fortfarande spännande. Hade du vart precis som jag så hade det nog varit skittråkigt för mig att läsa!

  Idag ska jag göra nån enkel presentation av inomhusflygningen i kristinehamn på http://www.kmf.org. Sture stryper mig snart annars….

 5. Sture kommer att få hjälp med strypningen, vad tusan har du gjort med sidan? Fast jag väntar tills du är klar.

  Gällande WP vs HTML så vill du väl ha kvar inloggning och dylikt och det är smidigare att göra i WP. Annars får du skapa alla sidor och kod själv.

  Så jag har åtminstone en trogen läsare, det är kul att veta. Önskar ibland att det fanns fler kommentarer då det känns väldigt ensidigt ibland. Men samtidigt vill jag inte hålla på och kommentera nyheter hela tiden. Dels för att jag inte har tid att hänga med i vad som debatteras, dels för att det sällan är så intressant.

  Därav varför jag sällan syns på bloggportalen. Men lyckas jag fånga någon läsare för en längre stund så känns det bättre att veta att den vill veta mer om mig och inte bara läsa kommentarer på nyheter som kanske skrivs enbart för att synas på tidningarnas hemsidor.

  Nu när jag jobbar så mycket så har jag inte ens tid att skriva dagligen, eller som oftast så vet jag inte vad jag ska skriva om. Jag tröttnade att sitta och försöka komma på vad jag skulle skriva om. Vissa gånger gick det lätt, de flesta fick jag tvinga fram något och det var inte kul i längden. Fick en idé till ett inlägg, men det får vänta, har inte tid att skriva det nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.