Ett lån är fixat

Efter mycket vånda och en del promenader så lyckades jag skaffa ett lån på SEB. Fan vad skönt det känns just nu. Nu är det bara att hoppas att bilen inte hinner säljas men den står kvar just nu och jag kommer ringa i morgon och säga att jag kommer så att de vet det. Ska försöka att inte låta för villig att ha bilen för då kan jag nog inte pruta något. Jag kommer inte få mycket sömn i natt den saken är säker.

Jag hade tänkt mig att skriva något mer gällande gällande diverse ämnen jag har berört men kommer istället ägna den här kvällen åt att riva bulldozern och sortera in de delarna. Jag har inte heller läst några bloggar då det bara gör att tiden springer iväg. Vad den här tiden i morgon  kommer jag vara en stolt Toyota-ägare.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.