Eternity 2 känns omöjligt

Jag har nu suttit någon timme med Eternity 2 och har blivit helt trött i huvudet. Jag trodde jag kommit på en öppning men det visade sig att det fortfarande fanns väldigt många kombinationer bara till de delarna. Ska prova en annan väg någon annan gång. Jag vill inte gärna ge upp men innan jag fortsätter måste jag tänka ut en strategi annars går det inte. Det här är inte man gör planlöst.

Idag märkte jag förresten att qatt uppdaterat sin hemsida. Bloggen har har inte kommit tillbaks men däremot går det att läsa arkiverade avsnitt på den här sidan. Rekommenderas starkt då han skrev väldigt bra då och då. Missa inte resten av hans sida där han bla beskriver asperger som han ser det.

I morgon ska jag kolla upp en del saker gällande jobbet som jag fått reda på. Läste artikeln som barracuber länkar till och den låter konstigt. Den säger nämligen att Left is Right ska öppna kontor på tjörn och det finner jag märklig. Det låter inte som en särskilt stor marknad. Måste från någon av olle eller bengt-åke beroende på vilken jag träffar först. Återkommer med svar.

3 Comments

 1. conny

  Hej! Jag har gjort ett open-office kalkylblad som gör det möjligt att på datorn manuellt lägga eternity2 pusslet. Dock tar det typ 4 sekunder för varje bit man väljer. Men man slipper att hålla reda på vilka bitar man kan välja. Alla möjliga lediga bitar för just en ruta på pusslet, syns i en drop-down.
  ”http://www.algonet.se/~johnnyfg/eternity2-empty.rar” Man behöver dock lägga till data för hur bitarna ser ut enlig ”e2pieces.txt” som det står om på http://www.eternity2.net

  Reply
 2. conny

  observera att man behöver typ 1GB minne för att det inte ska bli extremt långsamt att använda kalkylbladet.

  Reply
 3. Tommy Eriksson

  Tack men mitt pusslande ligger helt nere just nu. Orkar inte ta mig an det på ett tag.

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.