Detta är ett inlägg.

Det här är ett inlägg. Det har en rubrik, ovan, och sedan denna text som helst ska vara intressant för någon mer än den som skriver den. Är den det så återkommer de och läser andra inlägg. Tyvärr tycks ingen vilja kommentera min blogg.

Kanske borde jag skriva mer om misshandel av hundar för det fick verkligen fart på folk. Men jag vill inte skriva om hundar, eller katter för den delen. Jag borde väl inte vara förvånad att ingen vill skriva något när jag ägnat si så där 5 inlägg åt att kommentera de annonser jag lagt upp. Och nu ännu ett. Som att det var så viktigt. Kanske borde jag inte skriva när jag är så trött men vad kan någon göra förutom skriva arga meddelanden till mig där de förklarar vilken idiot jag är som de som kommenterade min sida om a-traktorer. Jag tror jag klarar mer sådant.

Så det här var alltså ett inlägg. Hej då.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.