Dagens rubrik 07-03-24

Jag försöker komma på vad jag ska skriva om men det är svårt. Problemet med att skriva inlägg så här sent är att jag är trött och då fungerar inte hjärnan som den ska men jag ska försöka få till något.

KAn väl säga att morsans födelsedagsfest blev mer högljud än jag hade hoppats men förstod att den skulle bli. Trodde det skulle bli en diskussion om asperger speciellt eftersom jag tog upp mitt kommande jobb på left is right men den uteblev. Kanske ska jag vara glad för då kan man väl anta att mina syskon accepterar den, eller så vill de helt enkelt inte ha en diskussion.

Jag fortsatte med vapnet idag för första gången på länge. Provade med en vanlig legomotor med 2 hjul men det sköt inget vidare. Verkar som att jag får köra med rc-motorn om jag ska få någon kraft. I morgon kommer jag fortsätta med det och se till att bli klar så jag kan börja med fordonet. Men det känns inget kul när jag inte kan få den kraft jag vill ha, men jag vill inte ge upp ännu ett projekt. Jag bävar inför de dussintals inlägg jag förmodligen har att läsa ikapp på aspergerforum men jag känner inte för det just nu. Det är lätt att ett par timmar går år när jag är där.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.