4 comments on “Collapsenet har startat

 1. En av menyerna leder till ”Zombie free zone” det känns ju verkligen inte som någonting man vill spendera 10$ i månaden på, sen om det nu faktiskt blir en katastrof vad säger att Internet kommer fungera övh,taget? Jag hade nog spenderat mina pengar på något mer värdebeständigt än en siffra i en databas lagrad en världsdel bort.

 2. Zombies i det här fallet syftar inte till de man ser i filmer utan människor som har en tro på att teknologin ska rädda oss från alla problem och att inga begränsningar finns.

  Jag kan förstå att man inte vill satsa på något som till slut då internet mycket riktigt inte kommer att finnas kvar, och innan dess kommer delar av det att bli tillfälligt otillgängligt. Collapsenet ska hjälpa så många som möjligt innan det sker och planer finns för att få till något som kan fungera om internet skulle vara borta.

  Men det viktigaste arbetet ska ju vara lokalt och collapsenet är till för att folk ska kunna hitta de som bor i närheten av en själv så att man kan få igång gemenskaper där man bor.

  Förresten om du vill ha något riktigt värdebeständigt så rekommenderar jag att du går in på libertysilver.se och beställer några silvermynt. Guld vore förstås bättre men det är jäkligt dyrt och lär tyvärr inte bli billigare.

  Nu är det förresten 655 medlemmar från 32 länder.

 3. Skapade ett konto även om jag är lite misstänksam, men eftersom jag piratkopierade Collapse filmen när den kom så kan väl de 10$ betala för det. Nu återstår väl att se om jag hittar något intressant att läsa.

 4. Ja bloggen finns ju och jag tycker den är bra även om flera nyheter dyker upp på andra ställen till slut.

  Jag kan se dig på min lokala karta, den har varit tom tidigare. 🙂 Du borde se mig där.

  Gällande andra funktioner så blir det nog att vänta ett par veckor så att de hinner komma igång. De verkar ha fullt upp enligt vad jag har förstått och det är lätt att förstå det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.