Bojkotta coca cola – deras förare kör som idioter

Till skillnad från igår så blev jag inte jagad av ett oväder på vägen från jobbet, men däremot en lastbil. Den låg vid vissa tillfällen väldigt nära mig. Med väldigt nära menar jag att hade jag haft en släpkärra kopplad till bilen så hade bakänden på den legat inne i motorrummet på lastbilen. I 100 Km/h. Hade gärna kört långsammare men det var det enda sättet att hålla något avstånd till den.

Jag dricker inte kolsyrat och efter det här kommer jag verkligen inte vilja ha något att göra med coca cola eller någon av deras underbolag. Det var förresten först när den körde om mig som jag såg att den hörde till coca cola. Och ja jag höll 90 som skyltarna säger men det brydde sig inte idioten bakom ratten om. Efter omkörningen låg den just före mig in i Karlskoga och fick stanna vid första trafikljuset, mao så kom han inte fortare fram än vad jag gjorde. Och jag körde då inte som en vettvilling innan han dök på mig. Fy fan vilka idioter det finns.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.