One comment on “Batteri och batteriladdare dött

  1. Efter tips från min brorsa så har jag kommit fram till att batteriet visst fungerar. Problemet var att jag har låst och låst upp bilen flera gånger då jag gick för att hämta verktyg i lägenheten och till slut så tyckte startspärren att nyckeln inte var bra. Lösningen var att låsa bilen och sen låsa upp den igen och sen starta, då fungerade allt.

    Bilen var helt tyst ett tag när jag försökte starta den men det berodde på att jag råkat ställa växelspaken på ett annat läge än parkeringsläget, då vill den inte igång. Batteriladdaren är fortfarande trasig. Ska åka och byta den idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.