Aldor eller Scryer

Ja det är ett val som plågat många före mig och nyligen mig också. Är du blood elf blir du automatiskt Scryer och är du dranei så blir du automatiskt Aldor. Wowwiki har förslag. Efter mycket funderande så valde jag Aldor. De verkar vara bäst för Combat-sword rouge.

Men vad spelar det för roll. Veteranerna inom spelet har anmärkt på att så fort en expansion kommer ut försvinner alla till den så fort de kan vilket märks på min server där ingen i mitt gille håller till i plaguelands om de är höga nog för outland.Vilket gör att det är svårt att hitta folk till de gamla instanserna. Det kommer upprepas i november när Lich king kommer ut då det kommer flera nya faktioner och även om Argent crusade är baserat på Argent Dawn så tvivlar jag på att ryktet kommer överföras.

Troligen kommer Outland bara bli ett ställe för att gå upp till 70 på och sen sticker alla till Northrend. Jag känner i alla fall att det är värdelöst att spendera många timmar med att få rykte med Aldor då de inte kommer finnas i Northrend utan det rykte jag får det får jag. Och när spelet är ute kommer  jag sticka till Northrend om jag är hög nog vilket jag lär bli innan dess. Är 61 nu och har ungefär 50% kvar till 62. Man levlar fort i Outland.

En annan fråga som plågat mig är huruvida det är värt att ha powerful antivenom snarare ett vanligt. Men jag behöver omkring 1300 till i rep med argent Dawn och det lär ta ett par timmar. Läser man om antigiftet så ser man att det inte är nivå 70 på det så det lär finnas saker det inte plockar bort. En annan sak är att av det jag fått på mig har få varit gifter, det mesta brukar vara allt annat än gift. Nä i det stora hela känns det bättre att vänta och se vad som kommer ut i expansionen, något nytt lär det bli, och koncentrera mig på att göra annat.

Jag började skriva det här inlägget till en textfil för några dagar sedan medan jag körde en backup på bloggen. Sen blev det sent så jag publicerade aldrig inlägget och nu blev det till att skriva om vissa delar då de innehöll spekulationer om Lich king som jag kunde avfärda när jag läst om det. Nu väntar jag bara på att Collecter’s addition ska gå att boka.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.