5 comments on “Suck

 1. Förstår hur du känner dig! (jo jag gör faktiskt det). Jag bodde en lång period i en mycket liten by med ytterst få invånare ganska många år, i princip helt ensam med bara hundarna och naturen som vän. Sedan flyttade jag till Stockholm och det var den värsta perioden i hela mitt liv. Jag har aldrig någonsin känt mig så ensam som jag kände mig där. Sveriges största stad… jo tjena…

  Jag tror att om man skall komma över känslan av ensamhet så bör man först bli tillfreds med sig själv. Det är naturligtvis enklare sagt än gjort.. WoW är trevligt men ändå ganska improduktivt slöseri med tid. Ett slags flykt undan verkligheten som är hård och ofta bitter. Själv spelar jag inte MMORPG mellan maj och november. Som ett slags självbevarelsedrift.

  Just nu är fokus på att bli energimässigt självförsörjande… vilket också är lättare sagt än gjort..

  Hang in there…

 2. Men om du skulle bli mer aktiv i din politiska övertygelse då? Gå på möten, träffa folk. Det är ju lite lättare att bryta isen och lära känna varandra om man har ett gemensamt intresse. Rätt vad det är så finns det en trevlig flicka..

  Modellflyg och WoW är ju ingen höjdare på den fronten!

  Själv så sitter jag och är skitförbannad på att ackumulatortanken jag ville ha till solvärmen inte ryms i källaren till huset jag köpt, takhöjden är 10mm för låg, 1 sketen centimeter.. nåja får titta vidare. En annan sak som också irriterar mig är att man tydligen inte får sätta upp ett vindkraftverk på tomten hursomhelst.

 3. Wow må vara ett slöseri med tid men det är ändå trevligt. Jag kommer vilja lära mig så mycket jag kan innan expansionen så någon längre paus är inte att tänka på. Måste hitta ett bra gille också, det förra var skit.

  Meningen var att den här helgen skulle spenderas med att få någon slags glädje över jobbet så jag orkar med nästa vecka, samt att spela wow. Hittills har jag inte ens funderat på något sätt att bli på bättre humör utan bara sett på första säsongen av Seven days. Såg den serien för många år sen men vet inte hur många avsnitt så nu ska jag se hela, men s2 och 3 ligger i kön. Sen blir det kanske lite wow men funderingar över livet skjuter jag framför mig.

  Politik, hmm. De enda politiker som inte är idioter (borträknat en viss folkpartist) är PP och saker de arrangerar brukar jämt vara långt bort, som mötet i stockholm den 16 september. Hur ska jag närvara på sånt? Forumet finns ju men dumt som det må låta så går all min tid åt till wow. Visst blogga kan jag men jag har sällan lust och andra brukar vara så snabba att kommentera så gör man det inte samma dag har diskussionen gått över.

  Vad menar du att tjejer och wow inte går ihop, jag ser jämt tjejer som spelar. Inte för att man kan veta vilket kön de verkligen har. Min karaktär är ju en tjej.

  Nä inga skämt nu. I morgon måste jag fortsätta koncentrera mig djupt på ett uppdrag som är väldigt viktigt för ett företag som är väldigt viktigt för mig. Det är inte uppdraget som måste förändras utan hur jag ser på livet. Ändå känns det som bägge lär gå åt pipan om jag inte skärper mig snart.

  Men jag har aldrig varit nöjd där jag är utan jämt spanat mot horisonten och någon trevlig dröm. Jag vet inte om gräset är grönare på andra sidan men eftersom jag aldrig tycks komma dit så önskar jag att jag kunde njuta av gräset på den här sidan. Det skulle bli så mycket lättare om jag slapp beta ensam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.